Φρέσκο από την HBO το πρώτο trailer από τη δεύτερη σεζόν του “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty”. Η τηλεοπτική σειρά εστιάζει…

…στους γίγαντες, στην θρυλική ομάδα των Los Angeles Lakers μέσα στην εμβληματική δεκαετία του 80. Το μπάσκετ αλλά και τα 80s είναι στη μόδα και η πρώτη σεζόν της σειράς του HBO ήταν πολύ δυναμική. Στη 2η σεζόν πάμε να δούμε περισσότερα για την διάσημη κόντρα ανάμεσα στον Magic και τον Larry Bird.

Η κάμερα ‘μπαίνει’ και στις επαγγελματικές αλλά και στις προσωπικές στιγμές των συντελεστών των Lakers των 80s και εδώ είμαστε στην περίοδο αμέσως μετά τα finals του 1980 έως και το 1984. Με ποιον ήσασταν;!

Βασισμένη στο βιβλίο “Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s” του Jeff Pearlman με το καστ των: John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke, Adrien Brody, Gaby Hoffmann, Jason Segel, Julianne Nicholson, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, Sarah Ramos, Molly Gordon, Joey Brooks, Jon Young, Rob Morgan και Michael Chiklis.

“It takes more than one championship to build a dynasty”