Αναβάθμιση για τα μεσαία βαν της Mercedes. Τα νέα MPV έχουν και αισθητικές αλλαγές μπροστά και πίσω αλλά και νέα μοντέλα όπως το…

…V Class EXCLUSIVE και το V-Class με AMG Line χαρακτηριστικά. Νέος και ο σχεδιασμός στο cockpit με ευρυγώνιες οθόνες, νέο τιμόνι και μεγαλύτερη άνεση χάρη και στο νέας γενιάς λειτουργικό MBUX της εταιρίας.

Το νέο EQV και η νέα V-Class έχουν ηλεκτρικά αδέρφια όπως επιβάλουν οι εξελίξεις. Η γκάμα συνολικά έχει πέρα από τα παραπάνω επιβατικά βαν και το V-Class Marco Polo camper όπως και το Vito και eVito LCV.

Τα νέα έχουν όπως φαίνεται πιο εντυπωσιακά LED light band φώτα ενώ και πίσω τα LED φωτιστικά έχουν το ασημί Mercedes-Benz lettering.

There are new aerodynamically-tuned alloy wheels available in 17-, 18- and 19-inch sizes. Customers get an additional 5 paint colours to choose from.

Για την αγορά των ηλεκτρικών βαν η Mercedes-Benz πιστεύει πως μπορεί να αποτελέσει το 50% των πωλήσεων της μέχρι το 2030 ενώ μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 40000 ηλεκτρικά τέτοια μοντέλα με το eVito να έχει τις περισσότερες πωλήσεις.