Στην νέα έκδοση του Power On newsletter ο άνθρωπος των διαρροών του Bloomberg, Mark Gurman μιλά ξανά για την αύξηση στις τιμές των iPhone 15.

Ο Gurman μιλά πάντως για “minor” αυξήσεις σε όλη την γκάμα των iPhone 15 και στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Τα δε iPhone 15 Pro/Pro Max θα έχουν ένα νέο σασί από τιτάνιο αλλά και μια αναβαθμισμένη σχεδίαση του κάμερα module.

Υπάρχουν όμως νέα και για το Apple Watch με καλύτερα chip για τα Series 9 όπως και το Ultra ενώ δεν θα βγει SE φέτος.

Ο δημοσιογράφος λέει μάλιστα πως η Apple δοκίμασε ένα dark gray titanium χρώμα Apple Watch Ultra για το λανσάρισμα του 2022 Ultra τελικά όμως θα έρθει μάλλον το 2023 στο Apple Watch Ultra hardware refresh.

Το Bloomberg την περασμένη εβδομάδα ανέφερε πως περιμένει η εταιρία να πουλήσει 85 εκατομμύρια iPhone 15 φέτος, στην ουσία κοντά στα νούμερα του iPhone 14 πέρυσι αλλά να έχει μεγαλύτερα έσοδα από τις αυξήσεις των τιμών.

Επίσης, τα κανονικά iPhone 15 φέτος θα πούνε αντίο στο notch και θα πάρουν Dynamic Island, ενώ το Pro και το Pro Max θα έχουν νέας τεχνολογίας οθόνες τις low-injection pressure over-molding (“LIPO”). Σε ότι αφορά την ισχύ, τα κανονικά iPhone 15 θα πάρουν τον επεξεργαστή A16 από πέρυσι ενώ τα pro θα έχουν επεξεργαστή κατασκευασμένο στα 3-nanometer και άρα μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτονομία.

Χάρη στη νέα διαδικασία τα bezel κατεβαίνουν στα 1.5 χιλιοστά από τα 2.2 των σημερινών iPhones.