Καλά τα πάει το νέο Fisker Ocean μέχρι τώρα στην αγορά. Οπότε ο CEO Henrik Fisker πήρε το λόγο στο Huntington Beach της California πριν λίγες ημέρες ώστε να παρουσιάσει τα νέα που ετοιμάζει η Fisker, Inc. Θα υπάρχει…

…λοιπόν το Pear city car που πιστεύουν πως θα είναι και το best-seller, το Ronin τετράθυρο convertible σε περιορισμένους αριθμούς, το Alaska pickup που θα χτιστεί σε μια εκτεταμένη πλατφόρμα της Ocean, το Force E off-road πακέτο για το Ocean, available είτε από το εργοστάσιο είτε ως dealer-installed kit.

Η εταιρία μίλησε για την πλατφόρμα Blade της εταιρίας που θα ξεκινήσει με το Pear.

Αυτό θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα SLV1 ακρωνύμιο που κατά τη Fisker έχει μέσα του το “simple, versatile, and volume” και θα πωλείται στα μέσα του 2025 για $29,900 πριν από τα οικονομικά κίνητρα. Αν το θέλει κανείς δίνει “$250 for first reservation, $100 fully refundable for second” με τα $250 μη επιστρέψιμα.

Πιο ακριβό το Alaska pickup που στις ΗΠΑ είναι στην κατηγορία του Silverado EV και θα χτιστεί στην μεγαλύτερη πλατφόρμα FT31 ενώ θα είναι ένα όχημα “if Ferrari did a pickup,” όπως είπε με καλό τιμόνι. Πωλήσεις από το 2025 από τα $45,400

Η ναυαρχίδα τέλος που παρουσιάστηκε ήταν το Ronin που είναι”really about redefining the supercar” με 1,000 ίππους, τα 100 σε δύο δευτερόλεπτα και σχεδίαση butterfly doors, πενταθέσιο με hardtop από carbon που μαζεύει. Μια “ultra-luxury priced and built in limited quantities,” λύση με αρχική τιμή τα $385,000.