Η νέα GoPro HERO12 Black είναι εδώ με αρκετές αλλά όχι ριζοσπαστικές αλλαγές. Η Η GoPro μας την αποκάλυψε λοιπόν και έχει βάλει αρκετές αναβαθμίσεις μέσα στο μηχανάκι κυρίως σε ότι αφορά τη χρήσης της από δημιουργούς περιεχομένου.

Μεγαλύτερη και η διάρκεια της μπαταρίας που μπορεί να είναι ακόμη και διπλάσια από άλλες γενιές ενώ η καμερούλα στην εποχή του tik tok και του Instagram μπορεί πια και γράφει σε αναλογία 8:7 με τον αισθητήρα σε πλήρη ανάλυση.

Υπάρχουν και νέα modes όπως TimeWarp και Night Effect ενώ υπόσχονται και πολύ καλύτερο HDR βίντεο όπως και καλύτερο Hypersmooth.

Υποστηρίζεται και Bluetooth για να έχεις ακουστικά και να ακούς τι γράφεις ενώ νέο είναι και το έξτρα Max Lens Mod 2.0 που ανεβάζει τη γωνία θέασης στις 177°.

Η εταιρία παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά ως εξής:

Στην διάρκεια συγκεκριμένα μιλάμε για εγγραφή 70 λεπτών σε συνεχόμενη λήψης και σε 5.3K με 60fps, κάτι που είναι σχεδόν διπλάσιο από την HERO 11 Black, ενώ αν θέλεις 5.3K σε 30fps πας στα 90 λεπτά και 1080p σε 30fps το αφήνεις και γράφει για 2μιση ώρες.

θα τραβήξει φωτογραφίες και videos HDR σε 27MP και είναι αδιάβροχη για χρήση σε βάθος μέχρι και 10 μέτρα.

“Our new camera takes industry-leading 5.3K video + adds High Dynamic Range (HDR) to capture once-in-a-lifetime moments in even more detail. Thanks to the improved power management, HERO12 Black delivers 2x longer continuous recording at 5.3K60 (70 minutes). Tough, lightweight + easily mountable for hands-free recording, it’s ready for anything, all while advanced video stabilization from HyperSmooth 6.0 keeps your footage smooth in the roughest conditions. After recording, simply plug in your GoPro + your footage will automatically upload to the cloud. A highlight video will be sent to your phone that lets you relive your adventures + share the fun.”

Η GoPro HERO 12 Black στο e-shop τους έχει €449.99 και το Max Lens Mod 2.0 €109.99 σε προπαραγγελία ενώ επίσημα η πρεμιέρα σε πώληση γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου.