Νέα Bose Ultra, μια έκδοση των QuiteComfort ακουστικών και earbuds της εταιρίας. Τα νέα μοντέλα είναι τα QuietComfort Ultra και τα QuietComfort Ultra Earbuds που είναι ακόμη πιο ‘ανεβασμένα’ από τα υπόλοιπα premium wireless ακουστικά της εταιρίας.

Το δε τρίο συμπληρώνεται με τα QuietComfort Headphones που είναι τα σχετικά πιο ‘απλά’ σε τεχνολογία ακουστικά.

Η Bose λανσάρει τα QuietComfort Ultra Headphones και τα Earbuds σε αναβάθμιση των Premium Wireless της και σε αντικατάσταση των NC 700 από το 2021 με έναν πλήρη re-engineered σχεδιασμό, το δικό τους signal processing και νέο chipset όπως και μικρόφωνα, άρα καλύτερη εμπειρία noise-cancelling.

Στην in-ear επιλογή το QuietComfort Ultra Earbuds πέρα από τα εσωτερικά φρέσκα στοιχεία έχει και μεταλλικό “sleeker, more luxe” look όπως και μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη άνεση. Αντικαθιστούν ένα δύο ετών μοντέλο κα τα QC Earbuds II είναι ήδη ένα χρόνο στην αγορά.

Και τα δύο νέα κορυφαία πάντως έχουν την τεχνολογία Bose Immersive Audio για spatial audio που υπόσχεται ένα “a wider, more spacious soundstage” για “multi-dimensional and layered audio [regardless of] platform or device.”

Τα δύο μοντέλα έχουν μέσα και τον Qualcomm aptX Adaptive codec για καλύτερης ποιότητας lossless streaming όπως με το Tidal ή την Spotify hi-res συνδρομή ενώ είναι και τα δύο Bluetooth 5.3 συμβατά.

Το 3ο μοντέλο είναι το QuietComfort Headphones, αντικασταστάτης των QuietComfort 45 που πέρα από Bose Immersive Audio δίνει και 24 μπαταρία αλλά και Bluetooth 5.1 για σύνδεση με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα.

Τα QuietComfort Ultra Headphones και QuietComfort Ultra Earbuds θα είναι στην αγορά νωρίς τον Οκτώβρη για $429 και $299 σε Μαύρο και White Smoke χρώμα ενώ τα QuietComfort Headphones είναι ήδη στην αγορά για $349 σε Black, White Smoke και limited-edition Cypress Green χρώμα.