Ήρθε η ώρα να βγει και μια νέα εταιρία με ηχεία φορητά και retro look. Τα Authentics Series με έμπνευση από τα JBL L100 που είχαν μια εμβληματική…

… γρίλια με ιδιαίτερα σχήματα, την Quadrex γρίλια, η σειρά των JBL Authentics ηχείων υπόσχεται ένα σχέδιο κλασικό με πολύ σύγχρονο ήχο και τεχνολογία.

Η σειρά είναι JBL τα Authentics 500, Authentics 300 και Authentics 200. Όλα υποστηρίζουν και Wi-Fi αλλά και Bluetooth φυσικά ενώ η εταιρία λέει πως έχει μια “industry first” των Amazon Alexa και Google voice ενώ και οι δύο υπηρεσίες είναι συνδεδεμένες και μπορείς να “switch between them for different activities”.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε AirPlay, Spotify Connect, Chromecast, Alexa Multi-Room Music μέσα από τξν JBL One app.

Το δε ιστορικό JBL L100 ηχείο είχε βγει από τα 1970s σε αλουμίνιο. Πέρα από την Quadrex γρίλια η σειρά Authentics που έχει φτιαχτεί “to make a statement”, έχει και συνθετικό δέρμα.

Τα Authentics είναι και οικολογικά ενώ έχουν φτιαχτεί από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα και 85% ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ υπάρχει και 50% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Η δε συσκευασία είναι από χαρτί πιστοποιημένο από τον FSC με τυπώματα από μελάνι από… σόγια.

Τα μοντέλα έχουν βγει στην αγορά ήδη από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε για τη σειρά εδώ.