H McLaren μόλις αποκάλυψε μια από τις πιο αποκλειστικές όψεις μοντέλου της. Το ειδικό αυτό livery μας ήρθε μαζί με μια “3-7-59 Theme” 750S στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της εταιρίας και με εστίαση στις Triple Crown νίκες της θρυλικής φίρμας.

Το νέο αυτό χρώμα εμφανίστηκε στην Velocity Invitational στην Καλιφόρνια, καρπός της McLaren Special Operations (MSO) και χρειάστηκαν 1200 ώρες για να ετοιμαστεί!

Με αυτή τη βαφή McLaren γιορτάζει τους θριάμβους της στο Indianapolis 500, το Γκράν Πρι του Monaco και το 24 Hours of Le Mans.

Στην παρουσίαση ήταν και ο Lando Norris, ο Pato O’Ward της McLaren IndyCar και ο πρώη οδηγός της McLaren F1 Derek Bell μαζί με τον Michael McDonagh της MSO και του τομέα Motorsport στην McLaren Automotive.

Το 3-7-59 έχει πάνω του νούμερα από νίκες της McLaren το από 3 το 1974 Indy 500, το 7 από το Μονακό του 1984 και το 59 από τον αγώνα 24 ωρών το 1995 στο θρυλικό Le Mans ενώ συνολικά έχεις 20 χρώματα.

Η εταιρία έχει πει πως τα έξι τεμάχια που θα κατασκευάσει θα είναι μοναδικές εκδόσεις του 3-7-59 θέματος που ετοίμασε και οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στε 750S κουπή ή Spider/

“As we celebrate the 60th anniversary of McLaren being founded, we of course reflect on our legacy of pushing boundaries, both in motorsport and more recently in supercar and hypercar excellence. The 3-7-59 Theme takes inspiration from both of these areas, as a showcase of extreme performance that pays tribute to our Triple Crown success. The most challenging project ever delivered by McLaren Special Operations is a truly stunning expression of McLaren’s industry-leading paint expertise, on a supercar that sets a new benchmark in its class,” έγραψε ο CEO της McLaren, Michael Leiters.

Φυσικά και το εσωτερικό είναι πολύ, πολύ εκλεκτό…