Η νέα CES πλησιάζει και τα βραβεία αναγνωρίζονται από τώρα όπως είθισται. Η LG Electronics κέρδισε περισσότερα από 30 βραβεία καινοτομίας CES® 2024 στις κατηγορίες οικιακές συσκευές, οικιακή ψυχαγωγία και B2B, συμπεριλαμβανομένων δύο κορυφαίων διακρίσεων Best of Innovation για τις τηλεοράσεις LG OLED.

Η εταιρία εξήγησε πως ο πλήρης κατάλογος και οι λεπτομέρειες για τους νικητές του βραβείου καινοτομίας CES 2024 της LG θα ανακοινωθούν στη CES 2024 στις 7 Ιανουαρίου:

Η διάκριση CES Innovation Award που απονέμεται κάθε χρόνο από την Consumer Technology Association (CTA) – τον οργανισμό πίσω από τη CES, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο – αναγνωρίζει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για καταναλωτές σε μια πληθώρα από κατηγορίες συσκευών και τεχνολογίας.

Από τα 33 Βραβεία Καινοτομίας CES που θα λάβει η LG στη CES 2024, τα 15 έχουν απονεμηθεί σε τηλεοράσεις LG, μεταξύ των οποίων τα 12 για την LG OLED, σηματοδοτώντας τη 12η συνεχή χρονιά που οι τηλεοράσεις της εταιρείας με τη συγκεκριμένη τεχνολογία λαμβάνουν τα Βραβεία Καινοτομίας CES. Η LG προσφέρει γκάμα τηλεοράσεων OLED με μεγέθη οθόνης από 42 έως 97 ίντσες.

Μεταξύ των νέων καινοτόμων προϊόντων της LG Home Entertainment τιμήθηκαν επίσης τα LG Soundbars, τα φορητά ηχεία LG XBOOM και οι εφαρμογές LG Smart TV webOS.

Τα προϊόντα της LG Home Appliance που τιμήθηκαν φέτος περιλαμβάνουν πλυντήρια και στεγνωτήρια LG SIGNATURE. Τα προϊόντα LG Business Solutions που τιμήθηκαν περιλαμβάνουν τις οθόνες LG UltraGear Gaming Monitors, LG SMART Monitor, LG gram Laptops και LG CLOi ServeBot.