Αυτό είναι άλλο… Η JBL λοιπόν στη νέα γενιά των wireless earbuds της, των επονομαζόμενων Live 3 έχει τρία μοντέλα. Είναι τα Live Buds 3, Live Beam 3 και τα Live Flex 3. Τα μοντέλα είναι και dustproof αλλά και ανθεκτικά στο νερό – τα Buds και Beam με προδιαγραφές IP55 και το Flex με IP54, ΑΛΛΑ, έχουν και την touch οθόνης charging case που είχε κάνει την εμφάνισή της στα JBL Tour Pro 2.

Εδώ έχουμε τη νέα 1.45αρα LED touch οθόνη στην charging όπου μπορείς να δεις κλήσεις και μηνύματα αλλά και social media alerts χωρίς να ακουμπήσεις το κινητό σου.

Τα τρία νέα earbuds σχεδιαστικά έχουν διαφορές με τα Live Buds 3 τα πιο κλασικά στο σχέδιο και στην τοποθέτηση αλλά και 10 αναπαραγωγής με το active noise cancellation σε off, ή συνολικά 40 ώρες με την case.

Από την άλλη τα Live Flex 3 είναι ανοιχτού τύπου στις 10 ώρες πάλι με το active noise cancellation σε off, αλλά και στις 50 συνολικά με την φόρτιση της case.

Τα νέα μοντέλα θα έχουν και υποστήριξη για Bluetooth 5.3 με LE Audio με over-the-air update ενώ τα χρώματα είναι ασημί και μαύρο και η τιμή στα $199.95.