Η εταιρία έριξε ένα δυνατό φρεσκάσισμα στο μοντέλο της. Το αναμενόμενο facelift λοιπόν του ICE Puma δίνει στο μικρό SUV ένα νέο…

…digital cockpit όπως και πολλές αλλαγές μηχανικά. Το άσχημο είναι πως ΔΕΝ έχουμε πια την αποκλειστικά ICE 1.5λιτρη επιλογή των 197bhp με το χειροκίνητο κιβώτιο στο ST μοντέλο όπου μένει πια μόνο η 48V mild-hybrid 1.0-λιτρη αυτόματη επιλογή. Το Puma ST Powershift μένει με 168bhp και 183lb ροπής με το 0-100 σε 7.4.

Έτσι στα άλλα έχουμε: τελευταίας γενιάς σύστημα SYNC 4 με cloud και 5G σύνδεση, κεντρική οθόνη 12 ιντσών και Apple CarPlay όπως και Android Auto, τεχνολογία Intelligent Adaptive Cruise Control και κάμερα surround-view 360 μοιρών αλλά και συμβατότητα με τις ενημερώσεις Ford Software Update. α θα αποκαλυφθεί αργότερα φέτος – πρόκειται για το πρώτο Puma που θα προσφέρει οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων.

Μέσα στο έτος πάντως λογικά θα φτάσει το αποκλειστικά ηλεκτρικό νέο αμιγώς ηλεκτρικό Puma Gen-E.

Το φρεσκαρισμένο Ford Puma διατίθεται σε έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του… “Cactus Grey” ενώ έχεις και επιλογή για ζάντες αλουμινίου από 17 έως 19 ίντσες.