Το ‘μικρό’ μοντέλο της εταιρίας έχει μόλις παρουσιαστεί και έχει ως κεντρικά στοιχεία μια 1.82″ AMOLED Display Ultra-Slim σχεδίασης οθόνη.

Η εταιρία παρουσίασε το μοντέλο στο πλαίσιο της καμπάνιας με την ονομασία “Fashion Forward” και είναι ένα wearable που η Huawei θέλει να της δώσει δυνατή θέση στην συγκεκριμένη αγορά. Το Fit 3 είναι και πάλι τετράγωνης σχεδίασης κατασκευάζεται όμως και δουλεύει αλλιώς. Σίγουρα ο ‘σταρ’ είναι η οθόνη AMOLED στις 1,82 ίντσες ενώ όλο το πακετάκι είναι από ελαφρύ αλουμίνιο με πιο slim αισθητική και 9,9 πάχος όπως και 26 γραμμάρια.

Το λειτουργικό είναι πιο απλό, ενώ το μοντέλο δουλεύει όταν κοιμάσαι παρακολούθηση της υγείας μας χάρη στο HUAWEI TruSleep™4.0 που μας μελετά και μας βαθμολογεί ενώ το Sleep Breathing Awareness κάνει δουλίτσα και το HUAWEI TruSeen™ 5.5 υπόσχεται 30% πιο σταθερή παρακολούθηση καρδιακών παλμών και καταγραφή των δεικτών υγείας μας.

Υπάρχει και το Stay Fit για την τροφή με βάση δεδομένων τροφίμων για 50 διαφορετικές χώρες και περιοχές στον πλανήτη και μια καλύτερη μελέτη της διατροφικής μας ζωής για καλύτερες συμβουλές στο θέμα. Το δε Smart Sports προτείνει την άσκηση ανάλογα με τη ζωή του χρήστη, τον καιρό κ.ο.κ ενώ όλα αυτά γίνονται… με στύλ!