Μετά το καταπληκτικό κλιπάκι – που σε κάνει να θέλεις μια βόλτα στα ήρεμα προάστια του Λονδίνου  🙂 – η Sony Corporation σήμερα μας ανακοινώνει και πως σε όλο τον κόσμο κανάλια αλλά και κινηματογράφοι θα μας… ταξιδέψουν στο 3D!

Η όλη τηλεοπτική 3D παραγωγή θα αφορά το  Wimbledon 2011 και τα ημιτελικά των ανδρών, τα τελικά των ανδρών όπως κα τα τελικά των γυναικών σε πολλαπλές χώρες και σε όλο τον κόσμο.

Με την επίσημο προμηθευτή και τις συμφωνίες του το All England Lawn Tennis Club συνεργάζεται με τη Sony σε ένα άθλημα που… αξίζει να δεις σε 3D!

3D TV Μεταδόσεις: Σε όλο και περισσότερες χώρες.

Όπως έχει μέχρι σήμερα η κατάσταση έξι τηλεοπτικά κανάλια (από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Σουηδία) έχουν επιβεβαιώσει πως θα μεταδώσουν live broadcasts την Sony 3D παραγωγή από το Wimbledon.

Μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2011 δε, επιβεβαιωμένα το φετινό Wimbledon θα μεταδοθεί σε 3D σε 170 κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα, το Χόνκ Κόνγκ, την Ινδονησία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία, το Εκουαδόρ, το Περού την Ουρουγουάη και την… Ελλάδα!

Να υπενθυμίσουμε πως για πρώτη φορά στα 125 χρόνια του πρωταθλήματος, οι τελικοί του Wimbledon θα προβληθούν ζωντανά σε 3D ενώ η 1η Ιουλίου είναι και η ημέρα των ζωντανών event με δοκιμαστικών προβολές 3D.  Ένα ιστορικό τηλεοπτικό που ΔΕΝ πρέπει να χάσει όποιος μπορεί!

Wimbledon 3D Live Public Viewing – Οι κινηματογράφοι…
http://wimbledon.com/sony (Στα αγγλικά) και http://www.sony.gr/hub/wimbledon στα ελληνικά!