Για να δούμε τι ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Panasonic στην έκθεση…

Συμφωνία για παιχνίδια

Με βάση τη συμφωνία η Ubisoft θα δημιουργήσει “νέα 3D παιχνίδια και περιεχόμενο σχετικό με την τηλεόραση” που θα μεταδίδεται μέσω της πλατφόρμας VieraCast. Αρχικά η δουλειά θα επικεντρωθεί στο Shaun White Skateboarding και το Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier. Η εταιρία βέβαια δεν είπε αν θα πρέπει να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες/χρήστες της tv…

3D ταινίες στην τηλεόραση

“Πρόσβαση σε 2,000 3D ταινίες…” απευθείας  από την τηλεόραση ανακοίνωσε η Ιαπωνική εταιρία στην IFA στο Βερολίνο — πότε υπάρχουν τόσες !!; Η υπηρεσία πάντως εξαρτάται, λέει η εταιρία, από τις ευρυζωνικές συνδέσεις και θα χρειάζεται μεγάλες ταχύτητες δικτύων αφού τα αρχεία των 3D ταινιών είναι μάλλον… κολοσσιαία.

3D Οικιακός Κινηματογράφος

Τις πιο φρέσκιες λύσεις της για Full HD 3D Blu-ray συστήματα – τα SC-BTT755 και SCBT350, έδειξε η Panasonic. Τα νέα Home Cinema συστήματα θα φέρουν μια “γεμάτη δόση 3D tech”, λένε οι Ιάπωνες και η Panasonic πιστεύει πως φέρνει “ζωντανούς ήχους που σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι στον κινηματογράφο…”.

Φανταζόμαστε πως η εταιρία δεν αναφέρεται σε ήχους ποπ κορν και ενοχλητικά κινητά που χτυπάνε ή την τσακαλοπαρέα που κλωτσάει το κάθισμα…

Τα συστήματα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες PHL Reference Chroma Processor Plus και Full HD Upsampling, λέει η εταιρία ως βελτιωτικά εικόνας… ενώ τα ηχεία διαθέτουν την τεχνολογία Advanced Bamboo Cone και Kelton Subwoofer με virtual 7.1 surround και υποστήριξη Viera cast.

Για τον τοίχο…

Το σύστημα στο περίπτερο της εταιρίας είναι το Full HD 3D SC-BFT800 – ένα λεπτό τύπου ηχομπάρα σετ που διαθέτιε “advanced image technologies, like the PHL Reference Chroma Processor Plus and Full HD upsampling”, άρα τα ίδια hi tech στοιχεία με τα ολοκληρωμένα σετ ηχείων.

Στις κάμερες η εταιρία είχε αρκετές Lumix φωτογραφικές αλλά και τη νέα φορητή HM-TA1.

Πιο πολλές 3D TV

Η Panasonic ανακοίνωσε τη νέα σειρά της Viera που διαθέτει “…το καλύτερο στην αγορά 3D” λέει και αναφέρεται στην 42ιντση 42VT20 και την 46ιντση 46VT20 όπως και την TX-P42GT20 plasma. Τα μοντέλα έχουν την τεχνολογία  high speed 3D drive και το plasmaτικό “600Hz Sub-field Drive” που η εταιρία ισχυρίζεται πως “παράγει  εκθαμβωτικές 3D εικόνες”.