Τα “εγκαίνια” του PS Video Store για την Ευρώπη ορίστηκαν στις 18 Νοεμβρίου.

Η Sony Computer Entertainment Europe επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία PlayStation Network Video Delivery Service θα αρχίσει για τους Ευρωπαίους στις 18 Νοεμβρίου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη.

Αρχικά η νέα υπηρεσία του Playstation Store θα είναι διαθέσιμη για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία με την Ελλάδα να είναι στις υπόλοιπες χώρες που θα μπορούν να ‘κατεβάζουν’ ταινίες από το 2010.

Όσο για την αρχική γκάμα τίτλων που θα προσφερθούν την πρώτη ημέρα; Μεταξύ άλλων οι τυχεροί ιδιοκτήτες -αρχικά- PS3 θα μπορούν να δουν:

Angels and Demons, Bruno, The Chronicles of Narnia, The Lion The Witch and The Wardrobe, Crank 2, The Dark Knight, Dead Space: Downfall, Gran Torino, Harry Potter and the Order of the Phoenix, National Treasure, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Public Enemies, Star Trek, Terminator Salvation, Transformers 2: Revenge of the Fallen, Valkyrie, and X-Men Origins: Wolverine.

Άντε να δούμε και τις πρώτες εντυπώσεις για εικόνα και χρεώσεις και φυσικά τις ελληνικές εξελίξεις που μάλλον δεν είναι και ΤΟΣΟ μακριά!!

Μείνετε συντονισμένοι!!!