Είναι το μεγαλύτερο, το τελειότερο και το πιο ακριβό εργοστάσιο κατασκευής panel για τις λαμπρές τηλεοράσεις μας που έχει γίνει ποτέ.

Το εργοστάσιο των Sony και Sharp στην δυτική Ιαπωνία και συγκεκριμένη στην πόλη Sakai έχει το μέγεθος 20 γηπέδων ποδοσφαίρου και δέχεται τα καλούδια της τεχνολογίας 19 εταιριών για να μας ετοιμάζει από τον περασμένο Οκτώβριο panel και τηλεοράσεις 10ης γενιάς.

Εδώ θα δούμε έναν ρομποτικό ανυψωτή που μοιάζει με τα εργαλεία του υαλουργού της γειτονιάς να σηκώνει ένα φύλλο γυαλιού λεπτότερο από μια πιστωτική κάρτα και μεγάλο όσο δύο τραπέζια του ping pong (!) χωρίς να… ιδρώνει στιγμή πριν το τοποθετήσει σε φούρνο όπου θα ψηθεί στους 200° C!

Διαδικασίες με μηχανολογική τελειότητα και λεπτοί χειρισμοί στο καλύτερο, πιο σύγχρονο και πιο εξειδικευμένο εργοστάσιο κατασκευής οθονών που άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους.

Τεχνολογία που κάνει τη… NASA να χλωμιάζει για να βλέπουμε τη Μενεγάκη με άψογο ψηφιακή εικόνα και τις ματρόσκες σε όλη τους τη λαμπρότητα…

Τελικά το σπίτι μας είναι το κέντρο του σύμπαντος…