Το BDX3000 της Toshiba

Το 3D-ready (καινούργια κόλπα οι νέες ονομασίες…)  BDX3000 είναι μέρος της φιλόδοξης προσπάθειας της  Toshiba’s κατά τη διάρκεια της CES να δείξει πως είναι για τα καλά στο παιχνίδι του Blu-ray party…
Με χαρακτηριστικά όπως παροχή περιεχομένου από Netflix, CinemaNow, Vudu και Pandora για το διαδίκτυο αλλά και ανάδειξη των DVD μας – upconversion, BD-Live δυνατότητες, αλλά και αναπαραγωγή MP3, HD-JPEG, WMA και  AVCHD δείχνει ικανό.

Στο ηχητικό κομμάτι έχουμε Dolby TrueHD και DTS HD Master Audio από αναλογικές 7.1 εξόδους ή HDMI.

Ο κομψός μονόλιθος: Sony BDP-S770

Το 3D-ικανό BDP-S770  της ιαπωνικής εταιρίας είναι μέρος των  μεγάλης “επένδυσης” της Sony στo 3D μέλλον. To S770 επιτρέπει με Wi-Fi συνδεσιμότητα να έχουμε στιγμιαίο streaming  online περιεχομένου ενώ οι ιδιοκτήτες  iPhone ή iPod touch μπορούν να ελέγχουν το BDP-S770 με μια δωρεάν εφαρμογή.

Στα χαρακτηριστικά:

-Αναπαραγωγή  DVD, CD και SACDs, θύρα Ethernet

-Ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11) και Wi-Fi Protected Setup (WPS) για πρόσβαση στην BRAVIA Internet Video πλατφόρμα της εταιρίας και BD-LIVE δυνατότητα.
-IP Content Noise Reduction τεχνολογία και Precision Cinema HD Upscaling μαζί με Super Bit Mapping for Video.
-Συμβατό με Digital Living Network Alliance (DLNA) συσκευές.

Η πλατφόρμα Sony BRAVIA Internet Video Platform επιτρέπει streaming από 25 και πλέον παρόχους όπως Netflix, Amazon, YouTube, Pandora, NPR και, φυσικά, Sony Pictures και Sony Music.  Θα το δούμε το καλοκαίρι κατά Ελλάδα μεριά..

Sony PS3

OK, το γνωρίζαμε πως ερχόταν αλλά η  Sony επιβεβαίωσε στην CES 2010 πως το PlayStation 3 με μια αναβάθμιση firmware  θα επιτρέπει να παίζει το μηχανάκι 3D ταινίες και παιχνίδια. Οι χρήστες του μηχανήματος θα χρειάζονται τα ειδικά γυαλιά.

Το Panasonic DMP-BDT350

Το πρώτη 3D Blu-ray player της Panasonic θα έχει HDMI εξόδους, έναν PHL Reference Chroma Processor Plus video επεξεργαστή και υποστήριξη για το VierCast περιεχόμενο από: Amazon Video On Demand, YouTube, Picasa, Netflix, Pandora και Twitter.
Στα άλλα χαρακτηριστικά έχουμε θύρες για SD κάρτες και  USB, 14-δευτερόλεπτα χρόνο bootαρίσματος  και WiFi ικανότητα που όμως θέλει ένα ειδικό USB μηχανάκι. Η Panasonic δεν είπε τίποτα για τιμές και διαθεσιμότητα.

Με το BD-C6900 η Samsung

Με… see-through εμφάνιση το  Samsung’s BD-C6900 3D Blu-ray player! Είναι διαφανές ώστε αν οι 3D εικόνες του βίντεο δεν μας… συγκινήσουν να ‘φτιαχτούμε’ καθώς θα βλέπουμε το δισκάκι να γυρίζει…
Έχουμε ακόμη ενσωματωμένο WiFi και Internet@TV/Samsung για περιεχόμενο από Netflix, Pandora, Vudu, Blockbuster, Picasa και Twitter. Και εδώ ούτε τιμούλα, ούτε ημερομηνία δεν έχουμε…