sony NVU35

Οι κωδικοί είναι NV-U75V/U75 και NV-U35 και είναι νέα μοντέλα πλοήγησης όχι μόνο για αυτοκίνητα αλλά και για περπάτημα, ποδήλατο σε κανονικές ή “εκτός δρόμου” εφαρμογές καθώς διαθέτει πυξίδα και “εγγραφέα θέσης”…

sony NVU35 2

Στα καταστήματα αρχικά στην Ιαπωνία από αυτό το μήνα το NV-U35 έχει οθόνη 3.5” QVGA, είναι ανθεκτικό στο νερό (με τα στάνταρ IPX5), έχει 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, υποστηρίζει AVC, Mpeg4, WMV βίντεο, καθώς και αρχεία MP3, ATRAC, WMA, AAC, HE-AAC audio, εικόνες Jpeg ενώ ζυγίζει μόλις 176g.

Είναι καλό;

sony NVU35 3

Θα κυκλοφορήσουν σε 3 χρώματα που περιλαμβάνουν το… τρελιάρικο πορτοκαλί, έχουν οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων 3.5 ινστών και ανάλυση 320×240. Υπάρχει ακόμη θύρα Memory stick Duo slot τα αρχεία της οποίας είναι συμβατά με τους εγγραφείς (BDZ-EX200, BDZ-RX100, BDZ-RX50, BDZ-RX105 και BDZ-RX55) της εταιρίας ώστε όλη η διαδρομή να εγγράφεται σε δισκάκια.

Πάμε ποδήλατο;

Ετοιμάζεται και εύκολα οδηγός για την βόλτα μας με το ποδήλατο καθώς μετράται η διαδρομή, η κατανάλωση θερμίδων με ειδικό “ποδηλατουπολογιστή” ενώ εύκολη είναι και η συνεργασία με τους χάρτες. Δύο ειδών χάρτες (“PetaMap” και  “Google Earth”) συνεργάζονται με την υπηρεσία.

Όσο για την ενέργεια αυτή παρέχεται και από την ενσωματωμένη μπαταρία και από φορτιστή 12V και από θύρα USB. Αυτονομία έχουμε περίπου 4 ώρες σε φυσιολογική λειτουργία και σε 6 ώρες σε λειτουργία “αντοχής” -stamina.

Αναλογίες…;

Εξωτερικά είμαστε στα 112×17.8×79mm ενώ το βάρος φτάνει τα 176g. Θήκη μεταφοράς, αντάπτορες κ.ο.κ περιλαμβάνονται στη συσκευασία.