sony3D

Και επισήμως οι φωτογραφίες που δείχνουν το επόμενο firmware uprgrade του PS3 είναι γεγονός.  Στις φωτό φαίνεται η έκδοση 3.30 του Firmware για το πολυτάλαντο μηχάνημα της Sony.

Αν και η Sony δεν έχει ακόμη αναβαθμίσει κάποιο από τα παιχνίδια της για να υποστηρίζουν τις δυνατότητες η τελευταία αναβάθμιση του PlayStation 3 είναι το βήμα πριν την επερχόμενη άφιξη του 3D gaming κατά την προσωπική μας άποψη  είναι και το μεγάλο όπλο στου 3D…

Η έκδοση 3.30 εστιάζει και σε άλλα χαρακτηριστικά όπως την υποστήριξη Trophy. Σύμφωνα με τον διαδικτυκό χώρο  Kotaku αυτό το firmware θέτει τα θεμέλια για την προώθηση του 3D από τη Sony. Όλα αυτά όταν ξέρουμε πως τελικά περιμένουμε αρκετά παιχνίδια όπως Wipeout Fury, MotorStorm: Pacific Rift, Pain, και Super Stardust HD. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα σε 3D θα δούμε και τα Little Big Planet, Killzone 2 και Gran Turismo 5 -πιστέψτε μας το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε και τις ενδείξεις στο λειτουργικό σύστημα του PS3 με τα 720p (3D) και 1080p (3D) να είναι οι νέες προσθήκες στο μενού.

rt04

Στην έκδοση 3.30  έχουμε ακόμη και τη δυνατότητα να λειτουργεί απομακρυσμένα το PS3 στο μέλλον αφού οι φορητοί υπολογιστές Sony VAIO θα μας επιτρέπουν να χειριζόμαστε ένα PS3 απομακρυσμένα. Οι λεπτομέρειες για αυτή τη λειτουργία θα ανακοινωθούν επίσημα από το επίσημο site των VAIO.

Στην έκδοση 3.30 μάλιστα έχουμε βελτιωμένο ήχο μέσω οπτικής ίνας. Στην περίπτωση μάλιστα των 3D ταινιών και παιχνιδιών η οπτική έξοδος ‘περνά’ τον ήχο καθώς το HDMI 1.3 του μηχανήματος θα μεταφέρει την Full HD 3D εικόνα στην τηλεόραση μας…

Καλορίζικα…