Καθώς το αντικείμενο gadgetπόθου αρκετών είναι ΚΑΙ κινητό τηλέφωνο είναι λογικό να έχει ΚΑΙ… κεραία. Σωστά; Ε, λοιπόν για αυτή την κεραία έχουν γίνει -μεταξύ άλλων παράπονα από αρκετούς φρέσκους ιδιοκτήτες του κινητού.

Φαίνεται λοιπόν, όπως αναφέρει σήμερα το Slasggear, πως εαν το χέρι του χρήστη είναι έστω και ελάχιστα υγρό και το κινητό κρατιέται ώστε να μπλοκάρει η μαύρη λωρίδα στο αριστερό κάτω μέρος της συσκευής πέφτει σημαντικά η λήψη και όπως το αναφέρει το GearLog μειώνεται και η δυνατότητα λήψης/αποστολής δεδομένων.

Και ιδού το σχόλιο της Apple:

“Το να κρατά κανείς οποιοδήποτε κινητό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αυξομείωση των επιδόσεων της κεραιάς με κάποια μέρη να είναι χειρότερα από άλλα ανάλογα με την τοποθέτηση της κεραίας. Αυτό είναι δεδομένοω (…”fact of life”) για κάθε κινητό τηλεέφωνο. Εαν έχετε τέτοιο πρόβλημα με το δικό σας Phone 4, αποφύγετε να το κρατάτε από το κάτω αριστερό άκρο με οποιονδήποτε τρόπο που προκαλεί την κάλυψη της μαύρης λωρίδας στο μεταλικό κομμάτι, ή απλά χρησιμοποιήστε μια από τις πολλές διαθέσιμες θήκες.”

Απλά πράγματα: αγόρασε μια θήκη βρε… τσιγκούναρε που έδωσε 700 δολάρια και δεν έχεις άλλα 40;!!