Η Sony φέρνει το χρήμα —κυριολεκτικά. Μιλώντας στο  IGN, ο πρόεδρος των Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida σχολίασε πως αφού έχανε χρήματα για κάθε μονάδα που πουλούσε, το PlayStation 3 είναι για πρώτη φορά κερδοφόρο. “Αυτό το χρόνο θα μπορούμε για πρώτη φορά να καλύψουμε το κόστος του PlayStation 3,” επιβεβαίωσε ο Yoshida. “Δεν βγάζουμε πολλά χρήματα από το hardware, αλλά ούτε ματώνουμε όπως στο παρελθόν.” Συνδυάστε αυτό το γεγονός με το ό,τι η ιαπωνική εταιρία βλέπει τη ζήτηση να είναι μεγάλη για το προϊόν και φαίνεται πως  δύσκολα θα έρθει πτώση τιμών στο άμεση μέλλον…

“Όταν ρίχνουμε το κόστος του hardware down, ψάχνουμε για ευκαιρίες να αυξήσουμε τη ζήτηση. Για την ώρα προσπαθούμε να έχουμε καλύψουμε τη ζήτηση” εξήγησε ο Yoshida. “Έχουμε πολλά εκπληκτικά παιχνίδια που έρχονται και καινοτομίες όπως το Move και την 3DTV,  οπότε δεν πιστεύω πως είναι αυτή η ώρα για πτώση τιμής.”

Αντί για αυτό ο Yoshida είπε πως η Sonyμπορεί να λανσάρει περισσότερα PS3 hardware bundles, όπως ένα που θα βγει αργότερα φέτος με Move controller, PlayStation Eye, και το Sports Champions στα $399 -στις ΗΠΑ μη… γλείφεστε!