Οι διαρροές μοιάζουν με την απάντηση του… Άγιου Βασίλη στις ευχές ενός gadgetfreak…

Μέσα από πηγή στην Verizon έρχεται μια εντυπωσιακή λίστα με τις επερχόμενες πρεμιέρες σε νέα μοντέλα tablet και smartphones αρχικά για τις ΗΠΑ. Για να δούμε λοιπόν:

  • Εκτός από το Motorola DROID και το Motorola DROID X, η αμερικανική εταιρία θα λανσάρει και ένα ακόμη DROID κινητό, το Motorola DROID Pro. Θα έχει επεξεργαστή 1.3GHz CPU, 4″ οθόνη και δυνατότητα παγκόσμιου roaming -GSM και CDMA λήψη. Λανσάρισμα τον Νοέμβριο του 2010.
  • Η ίδια εταιρία ετοιμάζει μαζί με την Verizon μια “slab form-factor” (κάτι σαν συρόμενο smartphone) που μοιάζει με το παλιό Motorola Q αλλά διαθέτει πλήρεις δυνατότητες αφής και παγκόσμιο roaming. Θα τρέχει Android 2.2.
  • Περισσότερα Android μοντέλα μέχρι το τέλος του έτους. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται παγκόσμιες Android συσκευές από τη Samsung και την HTC.
  • Η Samsung ακούγεται πως δουλεύει πάνω σε ένα 7″ ιντσών Android tablet με κάμερα, ενώ η Motorola ετοιμάζει κάτι παρόμοιο με 10άρα οθόνη και είτε 1GHz είτε 1.3GHz CPU, κάμερα και Android 3.0. Αυτό θα αργήσει πάντως με παρουσίασε στα τέλη του χρόνου  καθώς η αναμονή για το Android 3.0 θα κάνει μάλλον τη συσκευή να αργήσει μέχρι τον Φλεβάρη του 2011.
  • Τέλος, και για να… γλειφόμαστε εδώ στην Ελλάδα του επιεικώς τραγικού mobile internet, ο συγκεκριμένος πάροχος θα έχει καλύψει το 75% των ΗΠΑ με την τεχνολογία Long-Term Evolution (LTE), που σημαίνει 4G δίκτυα μέχρι τον Απρίλιο του 2012.

    Πάντως το γεγονός πως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητής τεχνολογίας υποστηρίζει θερμά το Android σαν τον μπαλαντέρ των κινητών τεχνολογιών στους επόμενους μήνες δείχνει πως το τοπίο είναι ρευστό με το Android να έχει ήδη ξεπεράσει τη RIM και την Apple τουλάχιστον τις ΗΠΑ ενώ οι προβλέψεις λένε πως θα έχει ξεπεράσει την Apple μέχρι το 2012…