Μερικές εκπλήξεις από το Cupertino; Όπως μεταφέρει το Bloomberg στις 7 του ερχόμενου η Apple έχει στα σκαριά ένα “ειδικό γεγονός” στο San Francisco. Τα λεγόμενα Special events για την εταιρία σημαίνουν ένα πράγμα συνήθως — λανσάρισμα προϊόντων και ο Σεπτέμβρης σημαίνει νέα iPods.

Το Bloomberg πιστεύει πως θα δούμε ένα $99 Apple TV και 99 σεντ, 48ώρες ενοικιάσεις μέσω iTunes.  Η νέα καμπάνια θα προσπαθήσει να αναγεννήσει το 3-ετών προϊόν που σήμερα είναι το μόνο…. άλογο που χωλαίνει στον στάβλο της εταιρίας. Το προϊόν θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στις ΗΠΑ με τα Netflix, Hulu, και άλλες streaming video υπηρεσίες. Η News Corp. (ιδιοκτήτες της Fox), CBS Corp., NBC Universal, και Walt Disney Co (έχουν το ABC) αναφέρεται πως είναι μέσα στο σχέδιο.
Ένα νέο iPod Touch, μάλλον κλώνος του iPhone 4, χωρίς το GSM wireless 3G hardware –ευτυχώς…- αναμένεται επίσης.  Στα χαρακτηριστικά η γνωστή οθόνη “Retina Display” (960×640 pixels) του iPhone 4 ενώ για τους… applικούς το ζήτημα είναι εαν θα υπάρχει και κάμερα στο μηχανάκι για VoIP video κλήσεις με το Apple FaceTime.
Προφανώς και τα iPod Nano, Shuffle και Classic πάνε για Σεπτεμβριάτικο λίφτινγκ ενώ στα υπόλοιπα μοντέλα μόνο το MacBook Air έχει να λάβει update από τον Ιούνιο του 2009… -ίσως;
Όσο για μια μικρότερη έκδοση του iPad; Δύσκολα…