Το Envy 17 3D θα διαθέτει οθόνη 17.3- ιντσών με 3D συμβατότητα λέει ο κατασκευαστής και θα αναπαράγει Blu-ray 3D ταινίες και  high-definition βίντεο. Χορταστικός θα είναι ο αποθηκευτικός χώρος που θα φτάνει μέχρι τα 2TB.

Στα χαρακτηριστικά θα υπάρχει Intel Core i7 επεξεργαστής με ένα “…3D πακέτο με την Advanced Micro Devices ATI Mobility Radeon HD 5850 κάρευ γραφικών. Η εταιρία θα παρέχει ακόμη και ενεργά 3D γυαλιά — θα είναι συμβατά με της τηλεόρασης;

Πρόκειται για desktop replacement και παρέχει δύομιση ώρες αυτονομία. Η εταιρία στοχεύει να τιμολογήσει το τον φορητό κάτω από τα $2,000 και ελπίζει να είναι διαθέσιμη  “την περίοδο των γιορτών,” λέει εκπρόσωπος της.

Ταυτόχρονα η εταιρία θα λανσάρει και το πρώτο της  netbook με τον ταχύτερο Intel N550 διπύρηνο επεξεργαστή που χρονίζεται στα 1.5GHz.

Η HP μέχρι τώρα προσέφερε μόνο netbooks ενός πυρήνα και το Mini 5103 υπόσχεται πως θα είναι 20% ταχύτερο από τους προκατόχους του, λέει ο εκπρόπωπος της HP. Στις προδιαγραφές θα υπάρχει αυτονομία από 10 έως 11 hours με μπαταρία έξι κυψελών. Πάντως παραμένουν οι περιορισμοί του βίντεο με υποστήριξη 720p βίντεο: το 1080p βίντεο θα θέλει ξεχωριστή προαιρετική κάρτα γραφικών.

Τέλος η εταιρία ανακοίνωσε και το Wireless TV Connect kit, που επιτρέπει σε τηλεοράσεις να λειτουργούν ως μόνιτορ. Το κιτ έχει δύο adapters, ένα για την TV, και το άλλο για το laptop για ασύρματη επικοινωνία φορητού και TV και μεταφορά ακόμη και 1080p high-definition ταινιών στην τηλεόραση και σε απόσταση έως 3 μέτρα.