Που είναι το… γευστικό  🙂 λειτουργικό για Droid X?!

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι και ιδιαιτέρως γνωστό αλλά στις ΗΠΑ και με όλο τον ντόρο που έχει γίνει εδώ και μήνες το μοντέλο της Motorola έχει πουλήσει μισό εκατομμύριο τεμάχια περίπου. Δυστυχώς όμως για τους.. αντιappleικούς αν και στις ΗΠΑ η Verizon είχε υποσχεθεί λανσάρισμα “…νωρίς το Σεπτέμβριο” του Froyo update για το Droid X, το παράθυρο έχει περάσει χωρίς κανένα σχόλιο από τον κατασκευαστή, τη Motorola. Μοναδική αχτίδα ελπίδας να βγεί αληθινό έγγραφο που διέρρευσε στο Fonearena όπου φαίνεται να είναι θέμα ημερών η καθυστέρηση δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε μια smartphone αρένα που έχει πάρει φωτιά.

Το Droid X δε είναι ένα κινητό που θεωρητικά θα είναι η  ναυαρχίδα στα Android OS smartphone, αλλά οι ιδιοκτήτες πλέον αναρωτιούνται αν είναι τόσο ικανό όσο τους έχουν πει να πιστεύουν…

Η όλη ιστορία πάντως είναι και ένα μάθημα προς κατασκευαστές: το να λανσάρεις σσυσκευές με παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων δεν αξίζει τελικά τον χρόνο που θεωρητικά ‘κερδίζεις’ για να μην χάνεις πωλήσεις.