Αρκετή η κουβέντα για το, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες Windows Phone 7 κινητό με ονομασία HTC 7 Troph. Το smartphone φαίνεται τελικά πως θα έχει 3.7ιντση WVGA multitouch  οθόνη αφής, ευρωπαϊκή UMTS/HSPA (900/2100) συμβατότητα και κάτι που ονομάζεται “HTC Widgets”.  Λεπτομέρειες δημοσίευσε το  WMPowerUser από ανώνυμη πηγή τις λεπτομέρειες, λίγες ημέρες μετά τις φωτο που επίσης διέρρευσαν…

Η λίστα των widgets που θα είναι προεγκατεστημένα στο HTC 7 Trophy ταιριάζει με ένα βίντεο για το HTC Sense που επίσης διέρρευσε. Κατά τα άλλα υπάρχει ο… πανταχού παρόν στα smartphone κος… Snapdragon επεξεργαστής, WiFi b/g/n και Bluetooth 2.1+EDR, μαζί με 1,300mAh μπαταρία που αφαιρείται και GPS/A-GPS.

Με την Euro-3G υποστήριξη το κινητό προστίθεται στις WP7 συσκευές που αναμένουμε να δούμε Ευρώπη μεριά. Υπάρχει και το HTC HD7 που θα δουλεύει σε 900/2100 UMTS/HSPA δίκτυα ενώ και το HTC 7 Mozart αναμένεται να είναι Windows Phone 7 κινητό και μάλιστα το πρώτο που θα φτάσει Ευρώπη από την Ταϊβανέζικη εταιρία.