Το όλο project/παρουσίαση βίντεο ονομάζεται “Design We Can All Live With” και αφορά το τι σχεδιάζει και ετοιμάζει μια εταιρία σχεδιασμού με έδρα τη Minneapolis και σκοπό ένα καλύτερο και με επίκεντρο τον ασθενή σύστημα υγείας: ιατρική φροντίδα από το μέλλον…

Η εταιρία ονομάζετια “Worrell” και η λύση που παρουσιάζεται βασίζεται σε έναν προηγμένο τεχνολογικά κόσμο όπου γιατροί και ασθενείς είναι βαθιά και ουσιαστικά ‘συνδεδεμένοι’. Η παρουσίαση δείχνει μια κουβέντα μεταξύ επαγγελματιών της σχεδίασης της εταιρίας, έναν γιατρό και έναν ασθενή….

Στο συγκεκριμένο σχέδιο η εταιρία δουλεύει εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια. Οι εικόνες παρουσιάζουν μια σειρά από τεχνολογίες που ονομάζονται “Pathway.” Είναι web powered συσκευές που όχι μόνο αποθηκεύουν και κρατούν το ιστορικό του ασθενή αλλά βοηθούν ώστε να υπάρχει χρήσιμη πληροφορία με άρθρα για την κατάσταση σου που στέλνει απευθείας ο γιατρός.

Το καλύτερο είναι πως η εταιρία δεν ονομάζει “μελλοντικό” το σχέδιο αλλά ‘soon-to-be present’, δηλαδή κάτι που έρχεται !