Όπως έχουμε πει οι Internet TVs θα είναι από 24 έως 46 ίντσες με τιμές από $600 έως $1,400. Όλες είναι Wi-Fi 1080p edge LED μοντέλα, εκτός από το 24άρι που είναι με φωτισμό CCFL-backlit. Με τέσσερα HDMI και τέσσερα (!) USB…

Τα πάντα… όλα σε περιεχόμενο…

Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε live τηλεόραση, το Διαδίκτυο ή ακόμη και apps από εταιρίες όπως Pandora, YouTube, Twitter ή το NBA -στις ΗΠΑ. Το δε τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να ‘κλειδώσει’ σε μια γωνία της τηλεόρασης ώστε οι θεατές να σερφάρουν και να βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ταυτόχρονα.

Apps από το Google Android Marketplace, προσαρμοσμένες ώστε να ‘τρέχουν’ στην τηλεόραση αναμένεται να είναι διαθέσιμες στις αρχές του 2011.

Προβλέψεις

Οι πωλήσεις Internet-συνδεδεμένων τηλεοράσεων αναμένεται να φτάσουν τα 40 εκατομμύρια το 2010, το 20% των παγκόσμιων πωλήσεων σύμφωνα με το WitsView.

Ταυτόχρονα η αγορά τηλεοράσεων συνδεδεμένων στο Ίντερνετ αναμένεται να φτάσει τα 200 εκατομμύρια τεμάχια το 2015 με το 65% του συνολικού μεριδίου αγοράς λέει η ίδια εταιρία.

Η δε Forrester Research αναμένει 43 εκατομμύρια σπίτια στις ΗΠΑ να έχουν συνδεδεμένη TV μέχρι το 2015, από τα 2 εκατομμύρια περίπου τ 2010. Η εταιρία ερευνών θεωρεί πως οι προτάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα δεν ήταν αρκετά δυνατές και δεν… συνάρπασαν τους αγοραστές. earlier offerings have not been powerful enough, and said many people who currently own Internet TVs never bother to connect them.

Τέλος στην χαζή τηλεόραση λοιπόν…