Αν και το Gingerbread (η κωδική ονομασία του επόμενου Android) δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί, η μασκότ, ένας γιγαντιαίος μπισκοτένιος gingerbread έφτασε στο campus της Google.

Το Android 3.0, a.k.a. Gingerbread, είναι θέμα συζήτησης σε συζητήσεις gadget-geek εδώ και μήνες και όπως έχουμε πει, θα έρθει στα χέρια των κατασκευαστών τον Δεκέμβρη.

Μετά την επιβεβαίωση από στελέχη της Google που επιβεβαίωσαν πως το Froyo δεν είχε ποτέ σχεδιαστεί για να είναι λειτουργικό σύστημα για tablet και παρά το γεγονός πως εταιρίες έχουν λανσάρει tablet με Android 1.X και 2.X (όπως το Dell Streak και το Samsung Tab), δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν όλοι οι μεγάλοι ανέβαλαν για την εποχή… Gingerbread τα δικά τους μοντέλα.

Με την επίσημη φρασεολογία της Google να είναι, “Ψήνουμε κάτι και είναι πολύ γλυκό”, απλά περιμένουμε πλέον το Δεκέμβρη και, κυρίως, την CES του Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο με την… εγκατάσταση του Μπικοτένιου στα αρχηγεία της Google στο Mountain View όπου κάθεται δίπλα σε ένα γιγαντιαίο παγωμένο γιαούρτι που συμβολικά αντιπροσωπεύει το Android 2.2, a.k.a. Froyo…