Ένα πρόγραμμα… ‘πιστών’ χρηστών του PlayStation Network λανσάρει η Sony με την ονομασία PlayStation Rewards. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους παίκτες να κερδίσουν αποκλειστικές ‘ανταμοιβές’ με βάση τη δραστηριότητα τους στο… σύμπαν του PlayStation.

Σε δήλωση της περασμένης εβδομάδας, η Sony λέει πως θα ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις beta σε ‘παλιούς’ χρήστες του PlayStation Plus και μέλη του Gamer Advisory Panel. Το δωρεάν πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη PlayStation Network την επόμενη άνοιξη.

Το PlayStation Rewards θα έχει τρία επίπεδα: Select, Pro και Legendary. Οι παίκτες θα αλλάζουν επίπεδο (tier) με βάση τη δραστηριότητα τους στο PlayStation 3 όπως νέα παιχνίδια που έχουν παίξει, κατέβασμα αντικειμένων από το Store ή να λαμβάνουν μέρος σε έρευνες. Η Sony λέει πως το πρόγραμμα σταδιακά θα επεκταθεί ώστε να συμπεριλαμβάνει και το PlayStation Portable.

Στα ‘συν’ είναι δυναμικά avatars και themes αλλά και διαγωνισμοί μόνο για μέλη. Πρώτο βραβείο θα είναι δωρεάν εισιτήρια για το Consumer Electronics Show στο Las Vegas…