Με όσα ακούγονται – αλλά και τις πρώτες κατασκοπικές φωτό, για ένα Sony PlayStation τηλέφωνο, αλλά και τα iPhone, iPad και Android κινητά να είναι όλο και περισσότερο ‘παιχνιδομηχανές’ τι στάση έχει η Nintendo για την κατασκευή ενός smartphone/παιχνιδομηχανής; Κανένα ενδιαφέρον…

Μιλώντας στο Forbes, ο πρόεδρος της αμερικάνικης Nintendo, Reggie Fils-Aime είπε πως δεν έχουν καμία πρόθεση να κατασκευάσουν ένα smartphone/παιχνιδομηχανή ότι και αν κάνει ο ανταγωνισμός. “Φυσικά και προσθέτουμε πιο πολλά στοιχεία για να συμπληρώσουμε την εμπειρία και να πάρουμε όλο και πιο πολύ χρόνο από ανταγωνιστικές συσκευές,” είπε ο Fils-Aime. “Αλλά οι φορητές παιχνιδομηχανές πάντα θα οδηγούν σε παιχνίδια… το περιεχόμενο του 3DS θα είναι απίστευτα μοναδικό στην πλατφόρμα μας αφού δεν πιστεύω πως ένας κατασκευαστής smartphone θα επενδύσει σε σύστημα 3D parallax οθόνης στην συσκευή και δεν θα έχει περιεχόμενο να το ζωντανέψει.”

Όσο για την Apple: “Αυτό που έχω με την Apple είναι το περιεχόμενο, καθώς είναι το δικό μας περιεχόμενο,” είπε. “Αυτό θα δώσει στη Nintendo μακροχρόνια πλεονέκτημα,” συμπλήρωσε.

Μάλιστα, το ξεκαθαρίσαμε και αυτό…