Είναι το head unit των… head units. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει άλλη 1 DIN (μονού ύψους) συσκευή που να έχει τόσα χαρακτηριστικά.

a href=”https://www.gadgetfreak.gr/wp-content/uploads/2010/11/DSX-S300BTX_lg.jpg”>

Με ισχύ 4x52W, Bluetooth®, 2 USB, πλήρη συμβατότητα με iPhone, προδιαγραφές Made For iPod®, τα συστήματ SensMe και ZAPPIΝ της Sony για να βρίσκουμε τα κομμάτια αλλά και το Quick-BrowZer (εύκολη αναζήτηση σε εκατοντάδες κομμάτια από USB/iPod/iPhone/Walkman),στο μενού σίγουρα δεν υπάρχει σημείο… ακάλυπτο στις αρρωστημένες απαιτήσεις μας.

Το S300 όμως μας αρέσει και γιατί έχει και μια πλήρη οθόνη 4 γραμμών για τέσσερις γραμμές καθαρού κειμένου ενώ το Tune Tray είναι ο… μάγος στην απόκρυψη. Ουσιαστικά πίσω από την πρόσοψη του στερεοφωνικού ‘κρύβονται’ οι ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής μας χωρίς μπλεγμένα καλώδια και προστατεύοντας το πανάκριβο mp3, mp4, smartphone μας από τυχαία βλάβη που ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ συμβαίνει στο διαδρομή! Αν δε ξεχάσουμε το μηχανάκι μέσα η ειδοποίηση “Device inside” (Συσκευή στο εσωτερικό) ειδοποιεί πως είναι ακόμα μέσα στη θήκη, όταν σβήσετε τη μηχανή του αυτοκινήτου – μήπως δουλεύει και για κλειδιά του σπιτιού; εε… Sony; 🙂

Συνδέστε, κρύψτε και ελέγξτε λοιπόν ενώ ειδικά στο S300 έχεις και κλήσεις hands free αφού υπάρχει υποστήριξη Bluetooth.

Kudos στη Sony….