Φαίνεται πως τον βασικό ρόλο για την κινηματογραφική εκδοχή του videogame “Uncharted” θα πάρει ένα μεγάλο όνομα του Hollywood: ο κύριος Mark Wahlberg. Ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε την ταινία αλλά μίλησε και για το ό,τι ο σκηνοθέτης κύριος David O. Russell θέλει και τους Joe Pesci και Robert De Niro στην ταινία.

Σε συνέντευξη του στο MTV (video embedded below), ο Wahlberg είπε, “Ο David γράφει τώρα. Είναι ένας από τους καλύτερους σεναριογράφους/σκηνοθέτες με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ και η ιδέα είναι τρελή. Αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την ταινία αυτό το καλοκαίρι.”

Όταν ρωτήθηκε για το πιθανό ενδιαφέρον των Pesci και De Niro, ο Wahlberg επιβεβαίωσε την αλήθεια των πληροφοριών λέγοντας, “Για αυτούς θέλει να γράψει τους ρόλους.” Ο Wahlberg είπε πως έχει μιλήσει με τον Pesci και προγραμματίζει να έρθει σε επαφή με τον De Niro που λογικά θα έχει τον ρόλο του Nathan Drake, πατέρα το ήρωα.

Θα είναι συναρπαστική ταινία όσο το πιο ‘κινηματογραφικό’ παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί ποτέ; Ο Wahlberg επέμεινε πως η ιδέα που έχει ο Russell στο μυαλό για την ταινία είναι τόσο “εκτός-των-φυσιολογικών,” και προσέθεσε πως “… δεν θα είναι μια ‘νερόβραστη έκδοση’, στα σίγουρα.”