Νέες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο τηλέφωνο PlayStation από φρέσκια διαρροή που εστιάζει στην οθόνη και τα παιχνίδια…

Η διαρροή επιβεβαιώνει τα μέχρι τώρα γνωστά αλλά μας λέει πως θα έχει μια οθόνη με την οποία θα “χάνεις το μυαλό σου” στην ίδια κατηγορία με την, κορυφαία σήμερα. οθόνη του iPhone 4. Ακόμη ακούγεται πως η Sony Ericsson σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το όνομα Bravia για να προωθήσει την ποιότητα όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα μόνο στην Ιαπωνία.

Ο… κατάσκοπος είδε και τον διάδοχο του X8 αλλά και το X12, των οποίων οι AMOLED οθόνες να ονομαστούν επίσης Bravia.

‘Οσο για τα παιχνίδια ήδη μιλάμε για τα Namco Tekken, ενώ η Sony Ericsson θα αποφύγει το λάθος του PSP Go με πλήρη χρέωση κανονικής τιμής για παιχνίδια που κατεβάζονται. Οι πιο πολλοί τίτλοι θα έχουν τιμολόγηση αλά iPhone, στα $10 δολάρια ή λιγότερο αντί για τα $40 των νέων τίτλων που είχαμε με τα UMD η το playStation Store.

Φαίνεται ακόμη πως είναι αληθινές οι φήμες για ένα PlayStation-specific τμήμα του Android Market. Το υπάρχον σύστημα πληρωμών της Google για apps θα χρησιμοποιείται και όχι νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το gameplay; “το καλύτερο gaming [λέει η πηγή] που υπήρξε σε φορητή συσκευή”. Η Sony Ericsson στήνει το σύστημα ελέγχου να είναι όπως του PSP Go με touchpads αλλά όχι αναλογικά sticks. Θα υπάρχουν και shoulder buttons.

Τιμολόγηση; κάπου $500 ενώ το τηλέφωνο θα το δούμε… ζωντανό στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο λέει η φήμη. Με το κινητό η Sony θα τα ‘βάλει’ με το iPhone πριν την άφιξη αργά το 2011 του PSP2.

Πλούσιες φήμες…