Περισσότερες από 1000 γυναίκες στο Ισραήλ έχουν αποφύγει την στρατιωτική θητεία τους – ναι, είναι υποχρεωτική, παριστάνοντας τις… σκληροπυρηνικές πιστές της θρησκεία και τώρα ‘πιάστηκαν’ στη φάκα από τους λογαριαμούς τους στο Facebook!

Ο ισραηλινός στρατός κατάφερε να βρει εκατοντάδες γυναίκες που είπαν ψέματα ισχυριζόμενες πως βίωναν αυτή την στιγμή στη ζωή τους φάση “πνευματικής παρατήρησης”. Οι γυναίκες έχουν την υποχρέωση να υπηρετήσουν στις Ένοπλές Δυνάμεις της χώρας για δύο χρόνια – οι άνδρες τρία.

Για την περίπτωση των γυναικών όμως μπορούν να υπογράψουν μια δήλωση πως δεν δουλεύουν το Σάββατο και τρώνε το φαγητό της εβραϊκής παράδοσης οπότε και εξαιρούνται.

Εκπρόσωπος του Στρατού δήλωσε για παράδειγμα πως υπήρξε γυναίκα που πιάστηκε να τρώει άλλο φαγητό σε φωτογραφία στο Facebook ενώ άλλες φορούσαν αποκαλυπτικά ρούχα ή να δέχονταν προσκλήσεις για πάρτι Παρασκευή το βραδύ.

Προσκλήσεις ψεύτικες που έστελναν άνθρωποι του Στρατού για να προκαλέσουν. Ταυτόχρονα “…αν βλέπεις κάποιον να ανανεώνει το λογαριασμό το Σάββατο σημαίνει πως δουλεύει ή βλέπει τηλεόραση, κάτι που απαγορεύεται,” είπε ο εκπρόσωπος.

Σοκ…