Έχουμε ήδη πει πως για τα Windows Phone 7 οι developers έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν update με copy και paste. Όπως λέει το WinRumors, υπάρχει από τη Microsoft ήδη ένα πρόγραμμα για τα νέα δεδομένα του 2011.

Δύο Updates…

Σύμφωνα με την αναφορά η Microsoft θα λανσάρει δύο μεγάλα updates τον Γενάρη του 2011 στο Consumer Electronics Show (CES). Το πρώτο θα βγει μάλλον live από το στόμα του Microsoft CEO Steve Ballmer την Τετάρτη 5 Γενάρη 2011 και θα αφορά το copy and paste και μερικά άλλα χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο θα βγει στο 2011 Mobile World Congress στην Βαρκελώνη όπου ο κος Ballmer θα μιλήσει στις 14 Φλεβάρη του 2011. Αυτή η αναβάθμιση θα φέρει, σύμφωνα με πηγές στους developers, APIs για να υπάρχει σε προγράμματα τρίτων (third party) multi-tasking, in-app downloads και καλύτερο customization για τον χρήστη.

Αν θα έχουμε υποστήριξη για χάρτες, tethering, ή αλλαγή κάρτας μνήμης εν λειτουργία – memory-card hot-swapping, δεν είναι γνωστό.

Windows Phone: Silverlight, Flash και HTML5;

Όπως προσφάτως δήλωσε υπάλληλος της Microsoft το δεύτερο update θα έχει και έκδοση του Silverlight. Χμμ.., για να δούμε. Τέλος φήμες λένε πως τα WP7 θα λάβουν και HTML5 συμβατότητα…