Τα… φωτεινά μυαλά των TheStreet και Bundle κάθισαν και έβγαλαν για να… χαλαρώσουμε με το άγχος της μετακίνησης εδώ στο Ellada πόση ώρα κάνει ένας εργαζόμενος στην Αμερική για να φτάσει στην δουλειά του και πόσο κοστίζει…

Το ενδιαφέρον αυτό γράφημα δείχνει πως ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει $6,000 τον χρόνο στις μετακινήσεις του μόνο και μάλιστα σε μια χώρα που η βενζίνη είναι… τζάμπα!

Για να βάλει σε κατηγορίες τις πόλεις το Bundle μάζεψε πληροφορίες για δαπάνες κατά τη διάρκεια της μετακίνησης προς η δουλειά, τον αριθμό των μιλίων της διαδρομής, ώρες καθυστέρησης, συντήρηση και κόστος καυσίμων.

Από τις 90 διαδρομές στην πόλη του Ντάλας είναι η το χειρότερο… πηγαινέλα, με το Σαν Χοσέ, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες και την Κοινότητα του Bridgeport στο Κονέκτικατ να ακολουθούν.

Στο Ντάλας όσοι πηγαίνουν για δουλειά κάνουν 52 εκατομμύρια μίλια κάθε ημέρα μόνο για αυτό τον λόγο: είναι πιο μακριά από την απόσταση της γης μέχρι τη Σελήνη…

Από την άλλη το ενδιαφέρον είναι πως οι οδηγοί στο Ντιτρόιτ ξόδεψαν τα λιγότερα χρήματα για το αυτοκίνητο τους στον δρόμο για την εργασία….