Είχαμε πει πως η LG ετοίμαζε μια φουρνιά από τηλεοράσεις ίναι πρωταγωνιστής στις παθητικές 3D τηλεοράσεις από το 2010 αλλά… μεταξύ μας ελπίζαμε πως το έχει μετανιώσει αφού ένας ακόμη πόλεμος φορμά μόνο καλό δεν κάνει στην αγορά που απλά… κουράστηκε από τα ‘νέα’ των τεχνολογιών.

Οι Κορεάτες θα φέρουν στο Vegas μοντέλα μέχρι και στις 65 ίντσες και υπόσχονται πιο ξεκούραστο 3D από ότι στις τηλεοράσεις με ενεργά γυαλιά – προφανώς βέβαια με τη μισή ανάλυση…

Μια λάθος κίνηση κατά την εκτίμηση μας όσο και ‘φθηνότερες’ να είναι τέτοιες τηλεοράσεις: ΔΕΝ είναι εποχές για κατακερματισμό της αγοράς. Ελπίζουμε πάντως να μην ακολουθήσουν άλλοι κατασκευαστές πάντως και απλά να.. φθηναίνουν οι ενεργές 3D!

Στις 72 ίντσες…

Στα πιο ενδιαφέροντα όμως η κορεατική εταιρία θα δείξει στο Vegas και μια νέα μεγάλη tv την 72άρα LZ9700 που θα είναι κατά την εταιρία “… η μεγαλύτερη FULL LED-backlight LCD 3D TV (FULL LED 3D TV).”

Η LZ9700 έχει φωτισμό LED και το TruMotion 400Hz για “…συμπαγές 3D” λέει η LG, εμείς ελπίζουμε να πάντως να έχουν και βαθύ, πραγματικό μαύρο…