Ένα trio τριών tablets με Android παρουσίασε η Asus σε μια προσπάθεια να είναι πιο… hip και trendy στους υπολογιστές που στήνει στα ράφια

Το ένα μοντέλο είναι με πληκτρολόγιο που μαζεύει, το άλλο ένα… ήμι-laptop, και το έτερο ένα tablet…

Eee Pad MeMO

Το πιο ‘κανονικό’ των νέων Asus είναι το Eee Pad MeMo με μια 7άρα capacitive οθόνη, Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή και Android 3.0 Honeycomb. Το πλέον ενδιαφέρον στα χαρακτηριστικά είναι η οθόνη IPS – μια ακριβή οθόνη που βλέπουμε στα iPhone 4. Στα $499 και $699 σε δύο εκδόσεις τον Ιούλιο.

Eee Pad Transformer

Το Asus Eee Pad Transformer έχει την ίδια… transforer φιλοσοφία με το Lenovo IdeaPad U1 της περυσινής CES 2010. Εκτός από πληκτρολόγιο το docking station δίνει και 16 μπαταρία. Το Transformer προσφέρει όμως ούτως ή άλλως 1.2-megapixel μπροστά κάμερα, 5-megapixel πίσω, και ενσωματωμένη mini HDMI port. Εδώ υπάρχει ο Nvidia Tegra 2 ενώ η οθόνη είναι στις 10.1 ίντσες με ανάλυση 1280 x 800. Κάπως πιο ‘λιγνό’ από το iPad θα πωλείται στα $399 με $699 από τον Απρίλιο.

Eee Pad Slider

Το Eee Pad Slider έχει τα ίδια specs με το Transformer, αλλά slide-out QWERTY πληκτρολόγιο και όχι docking station. Λίγο πιο κάτω από το κιλό με 2/3 της ίντσας πάχος και διαθέσιμο από τον Μάιο για $499 έως $799.