Τον φιλόδοξο αυτό στόχοι ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Sony Corp που σκοπεύουν να έχουν το δικό τους tablet, σήμερα υπό εξέλιξη ως το… μυστικό όπλο με το οποίο θα καταλάβουν την δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά tablet μετά το Apple iPad μέχρι το 2012!

Αυτό δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ένας Sony executivας που ουσιαστικά είπε: “Αν και το iPad είναι ο βασιλιάς, το ζήτημα είναι ποιο θα καταλάβει τη δεύτερη θέση. Ο Corporate Executive κύριος Kunimasa Suzuki είπε σε δημοσιογράφους στην Consumer Electronics Show στο Vegas πως η Sony εργάζεται πάνω στις προδιαγραφές του δικού της tablet και έχει υπό σκέψη διάφορες επιλογές όπως την υιοθέτηση του Google Android λειτουργικό αλλά και τη σύνδεση της συσκευής με τα smartphones.

Δεν έχει αποφασιστεί λένε οι πληροφορίες, πότε θα λανσαριστεί το Sony tablet αν και πηγές της βιομηχανίας λένε πως είναι περισσότερο θέμα ‘ώριμου’ software αφού μόνο με το Android 3.0 Honeycomb θα έχουμε ένα ‘σωστό’ λειτουργικό για tablets.

Ο Suzuki είπε πως είναι ευκολότερο να είναι τα smartphones σαν βάση για το σχεδιαζόμενο tablet computer. “Πρέπει να έχουμε μια ενοποιημένη στρατηγική με την Sony Ericsson,” είπε, ό,τι και να σημαίνει αυτό…