Αυτή είναι μια έξυπνη εφαρμογή που είδαμε στα… στρέμματα των περιπτέρων στη CES 2011. Σκοπός της να μπορούν οι χρήστες να διαχειρίζονται κεντρικά τηλεόραση, φορητή τηλεόραση και internet TV σε ένα ‘σημείο’ . Το Fuugo είναι μια εφαρμογή διαχείρισης βίντεο από την εταιρία Axel Technologies που τρέχει σε πολλές συσκευές…

Σύμφωνα με την εταιρία το Fuugo είμαι μια λύση media για κάθε φορητή συσκευή με διαστάσεις οθόνης 3 με 24 ίντσες. Ενώ υποστηρίζει τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (Windows XP/Vista/7, Linux, Mac OSX, Android) το Fuugo interface είναι δομημένο για οθόνες αφής και άρα πάει γάντι στα tablets ως media app.

Μια ‘απλή’ εμπειρία υπόσχονται οι δημιουργοί αλλά και υποστήριξη για social networking προγράμματα όπως Twitter και Facebook. Όσοι έχουν δει το Boxee και – κυρίως – το έχουν δουλέψει λένε πως είναι πραγματικά απλό.

Το Fuugo επίσης ‘κατεβάζει’ και εγγράφει περιεχόμενο ενώ σήμερα είναι σε δοκιμές (beta testing) με κύρια εστίαση στο να βλέπεις κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο δρόμο….

Για να δούμε που θα πάμε με αυτές τις νέου τύπου εφαρμογές…