Το θρυλικό Pikes Peak International Hill Climb τα τελευταία χρόνια κυριαρχείται από τον Nobuhiro “Monster” Tajima της Suzuki και ενώ ο κύριος Rhys Millen θέλει να κερδίσει πίσω τον τίτλο του πατέρα, όλα δείχνουν πως οι Tajima και Millen μπορεί να έχουν και νέον διεκδικητή…

Η πρόκληση θα μπορούσε να έρθει από το Andros Trophy – την Γαλλική σειρά ράλι στο παγωμένο από τη Γαλλία που προσελκύει και ονόματα όπως ο πολυπρωταθλητής της F1 Alain Prost αλλά και ο Jacques Villeneuve. Τόσο ως προς τα αυτοκίνητα, όσο ως προς τους οδηγούς, το Andros Trophy series έχει κυριαρχηθεί από δύο ονόματα τα τελευταία χρόνια: τον 4 φορές πρωταθλητή της F1 Prost, και τον κύριο Jean-Philippe Dayraut. Ο πρώτος βγήκε πρωταθλητής το 2007 και το 2008, ο έτερος το 2009 και το 2010 ενώ και οι δύο μάχονται για το κύπελλο του 2011.

Ο Prost τώρα πιλοτάρει πλέον αντί για ένα Toyota Auris με το οποίο πήρε τα δύο πρωταθλήτα, ένα Dacia Duster όπως το εικονιζόμενο. Ο Dayraut άφησε τη Skoda Fabia στον Villeneuve για την BMW 1 Series.

Ε, λοιπόν οι Ευρωπαίο φαίνεται πως γυμνάζουν τα ανακλαστικά τους για το Pikes Peak. Γαλλικές αναφορές μιλούν για για άτομα του Dayraut να μιλούν με την αμερικανική Tork Engineering που θα ετοιμάζει έναν… μονομάχο του Pike’s Peak με κινητήρα από Nissan GT-R και 850 ίππους..!

Τι λέτε με την… ευκαιρία να μοιραστούμε και το θρυλικότερο βίντεο ανάβασης ever..;!