Με δύο λόγια:

• Σούπερ συμπαγείς με μειωμένες τιμές
• 4GB/8GB/16GB χωρητικότητες
• Cool στυλ και πολλά… χρώματα
• Υψηλής φωτεινότητας LED ένδειξη
• Περιλαμβάνουν δωρεάν File Rescue και x-Pit Story™ software

Αυτές είναι οι νέες εκδόσεις που προσφέρει η Sony στο entry-level κομμάτι και την οικογένεια MICROVAULT. Τα νέα φλασάκια με την ονομασία MICROVAULT STYLE είναι μερικά πολύχρωμα mini USB drive που είναι τόσο μικρά που “…χωράνε οπουδήποτε.”

Τα MICROVAULT STYLE είναι διαθέσιμα μέσα στο μήνα σε χωρητικότητες 4GB, 8GB και 16GB σε λευκό ή το limited-edition ροζ και το lime green – …δεν θέλω σχόλια :). Μικρά όσο ένας κύβος ζάχαρης με διαστάσεις στα 4.6 χιλιοστά και βάρος 4 γραμμάρια, τα MICROVAULT STYLE είναι παρόλαυτα ορατά εύκολα με το κίτρινο-πράσινο LED στην κορυφή τους drive.

Χρήσιμη και η τρύπα για να δεθούν στα κλειδιά, το κινητό ή ένα MP3 player. Μας αρέσει και ο ‘χωρίς καπάκι’ σχεδιασμός αφού τα άτιμα πάντα κάπου… το σκάνε!

PS: ΑΠΟΛΥΤΑ σημαντική η υπηρεσία File Rescue που βοηθά στην ανάκτηση αρχείων που έχουν καταστραφεί ή ‘πληγωθεί. Με ποσοστό επιτυχίας 90%, πιστέψτε μας είναι ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ για JPEG φωτογραφίες, MPEG ή AVCHD βίντεο και MP3 αρχεία μουσικής. Το δε x-Pict Story™ software βοηθά για όμορφα photo slideshows και μαζί με το Picture Motion Browser software βοηθά ώστε να ανέβουν εύκολα σε sharing sites όπως το YouTube.