Η Dell δεν αρκέστηκε μόνο στα tablets αλλά αποφάσισε να μιλήσει και για τα επόμενη smartphones της…

Με μια ακόμη… διαρροή βλέπουμε πως η εταιρία αποφάσισε να έχει χαρούμενους και τους φαν των Android και των Windows Phone 7, Το Dell Venue Pro MLK ετοιμάζεται για αυτόν το Μάιο ενώ υπάρχει πιθανότητα να είναι το πρώτο κινητό με τα αναβαθμισμένα Windows Phone 7.

Κατά τον Ιούλιο όπως λέει το Ubegizmo θα έχουμε το Dell Wrigley που θα διαθέτει σχεδιασμού portrait-sliding πλήρες κανονικό QWERTY πληκτρολόγιο όπως το Venue Pro. Με επεξεργαστή 1GHzμ, το Wrigley θα διαθέτει οθόνη 4άρα WVGA (800×480) αφής και 8-megapixel κάμερα με 720p HD εγγραφή βίντεο.

Το Σεπτέμβρη το Android Dell Hancock θα βγει στην αγορά με πλαινό (side-sliding) QWERTY πληκτρολόγιο και Android. Διπύρηνος με 4” qHD (960×540) οθόνη αφής και 8-megapixel κάμερα πίσω με 1080p full HD εγγραφή και 1.3-megapixel μπροστά.

Τελευταίο το Dell Millennium θα φτάσει στις αγορές τον Οκτώβρη με κανονικό πληκτρολόγιο διπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 4.3” qHD. Με 8-megapixel κάμερα πίσω με 1080p full HD εγγραφή, VGA μπροστινή κάμερα και πιστοποίηση DLNA.