Με το νέο… gadgetάκι της Sony η ιαπωνική ντίβα των consumer electronics ισχυρίζεται πως δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να μεταφέρεις φωτογραφίες ή βίντεο από την ψηφιακή σου κάμερα, τη βιντεοκάμερα ή το smartphone σε ένα PC. Επιπλέον μπορείς να αναπαράγεις βίντεο και φωτό που τράβηξες από μια Cyber-shot ή Handycam απευθείας σε μια USB σε BRAVIA TV χωρίς καλώδια….

Είναι μια συμπαγής οικογένεια από card readers από τη Sony – με βασικό μοντέλο το MRW-F3 – για ‘driverless’ plug-and-play λειτουργία και υποστήριξη για Hi-Speed USB 2.0 σύνδεση και γρήγορη μεταφορά δεδομένων εικόνων και μουσικής. Διαθέσιμο για κατέβασμα από το http://support.sony-europe.com, είναι και το Drive Letter Recognition Software που αναγνωρίζει και δίνει όνομα σε κάθε card reader όταν συνδεθεί για να αποφεύγουμε το ενοχλητικό “ποιό drive;”

Το F34 υποστηρίζει και το νέο high-speed 8-bit παράλληλο interface που χρησιμοποιούν τα Memory Stick PRO-HG™. Το F3 διαθέτει και ένα απλό μονής θύρα που δέχεται μεγάλη ποικιλία από Memory Stick, SD και MMC media φορμά, όπως και τις SDXC κάρτες ή της high-speed UHS-I SD.

Μαζί με το memory card reader στην αγορά έχουμε και τα MRW-EA7, MRW-S2 και MRW-T2 που συνδέονται σε USB με παρεχόμενο καλώδιο.

Για δε ποιο premium επιλογές, το EA7 από αλουμίνιο έχει πέντε διαφορετικές card slots..