Ημέρα με πολλές πρεμιέρες σήμερα για την… κολεξιόν Sony Vaio 2011!

Τι μας επιφυλάσσει με λίγα λόγια το όμορφο notebook PC με την καταπληκτική ‘light emitting’ διαφανή στυλιστική επιλογή; Καλώς μας έρχονται τα νέα C Series…

Στα βασικά λοιπόν:

High-contrast 14” (35.5cm) ευρείας εικόνας VAIO Οθόνη…

HD web camera με αισθητήρα “Exmor” για πιο ‘καθαρό’ web chat…

HDMI out (3D υποστήριξη) για να βλέπεις βίντεο και παιχνίδια σε 3D TV

Άμεσο σερφάρισμα με one-touch WEB πρόσβαση…

Τα νέα χρωματιστά ‘χαρά της ζωής’ 14” VAIO C Series της Sony κάνουν και τη δική της lifestyle ‘δήλωση’ με μια συναρπαστική αλλαγή σχεδιασμού. Εκτός από τα κλασικά χρώματα λοιπόν έχουμε όπως σας είχαμε ήδη πει, δύο ειδικά: ένα special orange και ένα πράσινο με επιλογή ‘εκπομπής φωτισμού‘. Ο τολμηρός σχεδιασμός διαθλά το φως στις άκρες του μηχανήματος, στο διαφανές καπάκι και.. ουάου!

Στα νέα specs…

Μια υψηλού contrast 14” οθόνη (real-wide VAIO Display), με LED φωτισμό και χώρο για web browsing, φωτογραφίες και κειμενογράφηση.

Ένα “full-pitch isolation” πληκτρολόγιο που φωτίζεται αυτόματα για ακριβή πληκτρολόγηση στα βραδινά σας, αλλά και multi-touch trackpad, με αισθητήρα φωτός για να ρυθμίζεται αυτόματα η οθόνη.

Στη καρδιά των μηχανημάτων ένας πανίσχυρος Intel Core™ i5 με σκληρό δίσκο 320GB HDD και 4GB RAM. Βάλτε και Bluetooth, τέσσερις USB (η μία είναι η ‘γρήγορη’ USB 3.0) αλλά και το νέο HDMI 3D που είπαμε και… voila!

très χαρούμενα και με δυνατά specs; τι άλλο θέλουμε;

Μάρτιο/Απρίλιο στην αγορά – για… πρωτομαγιά!