Είπαμε, ημέρα με νέα ΤΟΣΟ sexy μηχανάκια Vaio η σημερινή…

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια, σχεδιασμένη από ‘λευκό χαρτί’ σειρά φορητών S. Με σχεδιασμό ‘full flat’, για ‘βελτιωμένη κινητικότητα’ και με ειδική σχεδίαση αντοχής. Το τελευταίο… ζωτικής σημασίας!

Η μαμά-Sony μας καλεί να ‘παίξουμε και να δουλέψουμε’ με μια νέα σχεδίαση μπαταρίας…

Στα βασικά χαρακτηριστικά…

Οθόνη 13.3” (33.7cm) VAIO Display Plus…

Σύστημα Dynamic Hybrid Graphic System για τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό αυτονομίας/επιδόσεων…

Σύστημα Fast Boot για άμεση πρόσβαση στο Ίντερνετ…

Φωτιζόμενο (Backlit) πληκτρολόγιο με αισθητήρα περιβάλλοντος…

VAIO “everywair” 3G WWAN (σε επιλεγμένα μοντέλα)

Τι υπόσχεται ο νέος VAIO S; Οθόνη 13.3” και… slim εμφάνιση. Κύρια αιτία για αυτό ο ‘full flat’ σχεδιασμός που είναι κατασκευή από μαγνήσιο και ένα μεγάλο palmrest από αλουμίνιο για ελαφριά κατασκευή, χρηστικότητα και – φυσικά, εμφάνιση! Καταπληκτικός ο έξυπνα κρυμμένος μηχανισμός ανοίγματος που σχεδόν ‘αόρατος’! Συνολικό πάχος μόλις 24 χιλιοστά με βάρος 1.75 κιλά…

Είναι αυτή η σειρά λοιπόν με τη νέα “smart” μπαταρία που με εσωτερικά στοιχεία πολυμερών λιθίου δίνει ενέργεια για 7 ώρες on-the-go computing (σε Stamina mode). Ταυτόχρονα υπάρχει και δεύτερη, προαιρετική μπαταρία που μπορεί να φορτίσει από το PC και να προστεθεί χωρίς να αφαιρεθεί η εσωτερική μπαταρία!

Αυτό σημαίνει χωρίς switch off αντοχή 14 ωρών!

Το δε Dynamic Hybrid Graphic System αλλάζει χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι ανάμεσα στην κάρτα οθόνης (GPU) AMD Radeon™ HD 6000 Series – με 512MB ή 1GB VRAM.

Η δε οθόνη 13.3” VAIO Display Plus είναι… το όνειρο σε δουλειά – απλά χωρίς ανταγωνισμό. Έχει πάνω στα LCD ένα προηγμένο χαμηλής ανάκλασης στρώμα που επιτρέπει να βλέπεις χωρίς… ζαλάδα ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Με ανάλυση 1366×768 σε wide είναι οκ για δύο web σελίδες μαζί.

Με αρέσει και το Fast Boot που “…επιτρέπει να κάνει εκκίνηση η υπολογιστής 50% ταχύτερα από συμβατικό notebook με Windows 7. Ιδανικό για έναν γρήγορο έλεγχο e-mail στο καφέ του αεροδρομίου…

Στο… χρωματολόγιο το νέο VAIO S Series θα έχει μαύρο, άσπρο και ασημί φινίρισμα ενώ η BPSC24 εξωτερική μπαταρία είναι… must. Επιπλέον υπάρχει και ένα επίπεδο port replicator dock που επιστρέφει μετά από απουσία σε business μοντέλα της Sony.

The new VAIO S Series slim, ultra-mobile notebook PCs are available from March/ April 2011 depending on country.