Η εταιρία έδειξε και ένα εντυπωσιακό 3D photo client με εφαρμογές πάνω στο Surface 2 που δέχεται… apps!

Σε ένα βίντεο που διαρκεί τρία και κάτι λεπτά, video, η Microsoft είναι πιθανό να έχει αποκαλύψει στον… κόσμο, τα μυστικά των επόμενων Windows…

Στον βίντεο η Microsoft έδειξε ένα πραγματικά εντελώς διαφορετικό ‘προϊόν’ σε σύγκριση με τα σημερινά Windows 7.

Όλα έτρεχαν πάνω στο Surface 2, το διάδοχο του αρχικού Microsoft Surface, με τη συσκευή να δέχεται δεδομένα από Windows Phone 7 κινητό – ένα HTC HD7.

Δεν υπάρχουν πλέον τα icons των Windows, του OS X και του Linux. Τώρα έχουμε… ‘φούσκες’ που διαδρούν με φακέλους και στέλνουν streaming πληροφορία στο internet.

Οι φούσκες ‘αυτο-γεννώνται’ σε διάφορες κατηγορίες (προσωπικά, ψυχαγωγία, gaming, κ.ο.κ.) που μπορούν να δημιουργηθούν και από τον χρήστη. Αν για παράδειγμα κάνει κλικ σε ‘φούσκα’ για μια πτήση θα σου δείξει και εναλλακτικές πτήσεις αλλά και τον καιρό με τις πιθανότητες για αναβολή. Ευφυία…

O κύριος Mundie έδειξε και το παρακάτω βίντεο,  ένα βασισμένο σε Image Based 3D client παρόμοιο με το Photosynth να τρέχει σε Windows Phone 7.  Έδειξε και βασικά χαρακτηριστικά στο τρέχον Microsoft Surface, όπως μερικές διασκεδαστικές βασισμένες στη φυσική apps αφής και τη δυνατότητα να σκανάρει  φωτογραφίες αλλά και νέα φωτορεαλιστικά avatars.