“Σειρά MDR-ZX: Για να απολαμβάνετε πάντοτε ποιότητα ήχου αντίστοιχη με στούντιο ηχογράφησης…” μας λέει η Sony και η ξέρει τι λέει αφού έχει δουλέψει απίστευτα πάνω στη νέα σειρά…

Ήρθε λοιπόν η ώρα για… upgrade του ήχου του δικού σας iPod ή Walkman με τη νέα στιλάτη σειρά ακουστικών MDR-ZX της Sony, η οποία αποτελεί την ιδανική εναλλακτική πρόταση για τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα στο ΜΡ3 player σας. Όλα τα μοντέλα ZX διαθέτουν σχεδίαση κλειστού τύπου για να ελαχιστοποιούν την απώλεια ήχου και να διατηρούν τη μουσική μόνο για εσάς – ειδικά το πρωί που πηγαίνετε στη δουλειά, όταν βρίσκεστε σε ένα λεωφορείο ή τραίνο γεμάτο με κόσμο.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το MDR-ZX700 διαθέτει νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης των 50 χιλιοστών, ειδικά earpads για την απομόνωση του ήχου («noise isolation») και μαξιλαράκια ουρεθάνης που δεν πιέζουν το κεφάλι για άνεση στη χρήση. Τη σειρά συμπληρώνουν τα μοντέλα ZX500, ZX300 και ZX100 τα οποία προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου από οποιαδήποτε πηγή, άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης, αλλά και εντυπωσιακή, μοντέρνα εμφάνιση.

Το μικρό ‘αδερφάκι’ τα Z500…