Το καστ των χαρακτήρων για το επερχόμενοCARS 2, που βγαίνει στις 24 Ιουνίου στους κινηματογράφους, συνεχίζει να μεγαλώνει. Τρεις ακόμη… πρωταγωνιστές, εντελώς αναπάντεχοι και ξεχωριστοί έρχονται!

Το πρώτο είναι ένα… άεροσκαφος με το όνομα Siddeley, και φωνή του Jason Issacs. Με την περιγραφή ως ένα “τελευταίας γενιάς υπερηχητικό Βρετανικό δικινητήριο κατασκοπικό τζετ” από τους… τρελούς τύπους της Pixar, ο Siddeley είναι συνεργάτης του Finn McMissile.

Έχουμε όμως ακόμη ένα Zündapp Janus με την ονομασία Professor Z, και φωνή του Thomas Kretschmann. Ο Professor Z είναι ένας καταζητούμενος σχεδιαστής όπλων που σχεδιάσει να σαμποτάρει το Παγκόσμιο Grand Prix.

Τέλος, ο Tomber, με φωνή του Michael Michelis, είναι ένα Reliant Robin, το βρετανικό τρίκυκλο με το οποίο παίζουν οι απίστευτοι τύποι στο Top Gear UK!

Professor Z, aka “The Professor,” είναι ένας καταζητούμενος καθηγητής σε ένα μικρό… εξελιγμένο πακέτο! είναι πανέξυπνος και έχει σαν σκοπό να καταστρέψει το Διεθνές Grand Prix. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τα… πραγματικά του κίνητρα!